HUREN

 

Wil je ook graag een schilderij of een ander kunstwerk hebben van BabsArt? Of wil je een tijdelijk werk in je bedrijf of huis hebben hangen/staan? Dan kun je vanaf nu ook bij mij werken huren. Op deze manier kun je kijken of het werk je bevalt of je kan makkelijk weer van een schiderij of ander werk wisselen zodat je altijd weer wat nieuws heb staan/hangen.

 

Huren kan al vanaf 5 euro per maand!

 

OPDRACHT

 

Spreekt mijn style jouw aan maar zie je het kunstwerk wat je zoekt er niet bij zitten. Dan kan ik ook iets in opdracht voor je maken wat je van BabsArt weer kan huren.

 

STYLEN

 

Heb je hulp nodig om je woning of bedrijf in te richten middels je bestaande meubelen of nieuwe meubelen? Ook hierbij kan ik je helpen en iets voor een bepaalde ruimte maken waardoor deze "af" is. Ik heb de afgelopen jaren namelijk gemerkt dat mensen dusdanig tevreden zijn met mijn kunstwerken. Met mijn kleine en frisse veranderingen van hun bestaande meubelen in combinatie met mijn werken vinden zij deze ruimte echt "af". Soms moet je ook nieuwe dingen durven doen. En ik doe dit waardoor je van iets ouds iets nieuws en fris maakt.

 

Vaak zijn er maar kleine veranderingen of aanpassingen nodig voor een groots effect.

 

KLEDINGKASTEN

 

Heb je ook een overvolle kledingkast en zie je door de bomen het bos niet meer. Met mijn vooropleiding in de mode & kleding en gevoel voor kleur kan ik je helpen.

 

ALLES IS VRIJBLIJVEND EN KAN IN OVERLEG

Zie contact